Find særligt foder til ældre hunde

Har du en hund vil du formentligt opleve, at du gennem dens liv skal give den forskelligt foder. Det skyldes, at en hund ligesom mennesker har brug for forskellige vitaminer, tilskud og lignende gennem livet. Det er grunden til, at du stort set kan få foder til alle former for hunde. En af de typer af foder du kan få til den lille firbenede er foder til ældre hunde. Så har du en ældre hund er det en god ide at give den rette form for foder. Hvis du sørger for at give din hund seniorfoder kan du være sikker på, at den får de vitaminer, mineraler og den generelle næring, som den har brug for. Hvis du giver din ældre hund noget andet end foder til ældre hunde er der større sandsynlighed for, at den bliver syg og det kan blive dyrt for dig hvis den ofte skal til dyrlægen.

Der findes foder til ældre hunde af typen store racer

Det er ikke kun når det kommer til alderen på din hund, at du skal være opmærksom på at vælge det rette foder. For også når det kommer til racen er det vigtigt, at du vælger den helt rette foder. Har du en meget lille hund er det for eksempel vigtigt, at du ikke giver den noget foder, som er beregnet til en meget stor hund. Blandt andet vil kalorieindholdet være alt for stort. Den lille, stakkels hund vil for hurtigt tage på og det er ikke rart for en lille hund.

 

Du kan finde foder til ældre hunde, som er af typen store racer. Det vil sige, at har du både en hund som er stor og som er ældre vil det være den perfekte type af foder at give til den. Du kan give denne type af foder til ældre hunde til din hund hvis den vejer over 25 kilo. Vejer den under dette skal du finde en anden type af foder. Derudover kan man sige, at en hund bliver betegner som ældre hvis den er mere end 6 år. Dette kan måske umiddelbart virke som meget lidt når man tænker på mennesker, men de såkaldte ‘hundeår’ er væsentligt længere end menneskeår. Derfor bliver en hund slet og ret hurtigere gammel.

Godt foder til ældre hunde giver din hund ekstra leveår

Har du en sund og rask hund er der større sandsynlighed for, at den lever i lang tid. Og hvis du har anskaffet dig en hund er det naturligvis vigtigt, at den lever i lang tid. Når din hund er ældre end 6 år er det derfor vigtigt, at du giver den foder til ældre hunde. På den måde kan du nemlig være sikker på, at den lever lidt ekstra. Og hvis den lever lidt ekstra kan du nyde den i flere år.

 

En af de ting, som gør, at foder til ældre hunde er godt til ældre hunde er blandt andet, at det har et moderat kalorieindhold. Det betyder, at foderet har meget fiber, men ikke helt så meget fedt.