Hvor skal jeg flytte hen?

Hello folks!

Jeg er ved at beslutte mig for, om jeg skal flytte til Århus eller København her efter sommeferien. Det eneste jeg har besluttet mig for indtil videre er, at jeg i hvert fald skal væk fra Fyn. Mange af mine venner her fra Fyn er allerede stykket af til enten Århus eller København, og det har gjort det rigtig kedeligt at bo her. Har længe gået med tanken om at flytte, men jeg har først lige besluttet mig for at det skal være nu, her i dag.

Min mavefornemmelse siger Århus lige nu, og det plejer jo som regel at være en god idé at følge sin mavefornemmelse. Det er også Århus at min bedste ven flyttede til sidste år, og det har nok også noget med det at gøre. Jeg har brugt internettet til at kigge efter en lejlighed omkring eller i Århus her i dag, og det lader til at det er en smule nemmere at finde en lejlighed der, end det er i København. Det er jo bare en lille bonus, for jeg må indrømme at det også virker en kende uoverskueligt at skulle finde en i København, især når man hele tiden hører fra venner og bekendte, at det er skruen uden ende at finde sin første lejlighed i København. Jeg er sikker på at det hjælper rigtig meget at bo derover, og kende en masse folk, som kan give en små ledetråde eller hjælp med at finde en lejlighed.

Men nu får vi at se hvad det ender med i sidste ende, men hvis jeg skulle komme med et bud lige nu, så bliver det nok Århus.

Nu vil jeg til at runde af her, for det er ved at være på høje tid, at jeg kommer ud og nyder det gode vejr. De kloge siger jo at det gode vejr ender i morgenaften, så det er med at komme ud og nyde det imens det er her.